Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1680g1279kcal31.6g260.4g3.4g16.8g
Porkkana 728g238kcal4.5g40.5g1.5g18.6g
Sipuli 308g93kcal3.9g14.8g0.6g5.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1960g3332kcal392g0g196g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 28g150kcal0.3g0.2g16.8g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g28g70kcal1.5g12g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15064g10325kcal867.6g655.8g440g81.2g
Valittu annoskoko7532g5163kcal433.8g327.9g220g40.6g
Annoskoko puolitettuna3766g2581kcal216.9g164g110g20.3g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593