Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2277g2849kcal478.2g0g102.5g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g2627g788kcal28.9g141.9g5.3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g806g725kcal50.8g128.9g2.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka245g201kcal8.3g46.6g2.5g2.5g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g1226g1104kcal18.4g110.4g61.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15064g11334kcal1169.2g855.6g348g5g
Valittu annoskoko7532g5667kcal584.6g427.8g174g2.5g
Annoskoko puolitettuna3766g2834kcal292.3g213.9g87g1.3g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308