Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g396g1423kcal31.7g312g2g6.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g1866g4253kcal354.4g0g317.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g1236g1236kcal92.7g185.4g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2798g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä933g700kcal38.2g116.6g7.5g28.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl47g117kcal5.6g0.7g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15064g15596kcal1051.8g1254g694.6g80g
Valittu annoskoko7532g7798kcal525.9g627g347.3g40g
Annoskoko puolitettuna3766g3899kcal263g313.5g173.7g20g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586