Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 331g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Purjosipuli 1202g275kcal21.8g28.8g2.4g25.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 3005g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 2404g2587kcal202.6g336.5g8.4g168.3g
Persilja 301g82kcal4.1g3.3g0.6g24g
Ruohosipuli 120g27kcal1.7g2g0.7g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15072g7712kcal488.8g806.4g177.4g456.2g
Valittu annoskoko7536g3856kcal244.4g403.2g88.7g228.1g
Annoskoko puolitettuna3768g1928kcal122.2g201.6g44.4g114.1g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910