Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3957g714kcal22.2g98.9g15.8g27.7g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio252g554kcal20.1g65.5g18.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1499g4197kcal284.8g0.4g329.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15072g11469kcal654.2g329.6g788.8g55.4g
Valittu annoskoko7536g5735kcal327.1g164.8g394.4g27.7g
Annoskoko puolitettuna3768g2867kcal163.6g82.4g197.2g13.9g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965