TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1335g1855kcal253.6g0g93.4g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Chili, vihreä, tuore 67g30kcal1.3g5.3g0.1g1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g667g1001kcal106.8g26.7g53.4g0g
Paprikajauhe 33g107kcal4.9g6.1g4.3g12.5g
Oliiviöljy 100g885kcal0g0g100.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5004g903kcal28g125.1g20g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15080g9743kcal797.8g358.4g544g108.4g
Valittu annoskoko7540g4872kcal398.9g179.2g272g54.2g
Annoskoko puolitettuna3770g2436kcal199.5g89.6g136g27.1g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546