Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1800g1386kcal306.1g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Vesi, vesijohtovesi 3001g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl600g1020kcal108g8.4g60g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g41g358kcal0g0g40.5g0g
Lanttu 450g130kcal4.5g20.7g1.4g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15084g7280kcal879.6g371.2g244.6g62.8g
Valittu annoskoko7542g3640kcal439.8g185.6g122.3g31.4g
Annoskoko puolitettuna3771g1820kcal219.9g92.8g61.2g15.7g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353