Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 975g3345kcal99.4g682.5g11.7g34.1g
Ruokasooda 30g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise600g1680kcal21g15g168g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 600g516kcal18.6g26.4g36g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)450g990kcal58.9g2.2g83.7g0g
Kevytkerma1800g2160kcal57.6g81g180g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Arkijuusto, Valio [330kcal]300g990kcal81g0g72g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 90g478kcal0.3g0.4g54g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1050g190kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15090g24933kcal1146.8g1721g1461g105.2g
Valittu annoskoko7545g12467kcal573.4g860.5g730.5g52.6g
Annoskoko puolitettuna3773g6233kcal286.7g430.3g365.3g26.3g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734