Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 6427g10626kcal1076.6g0g707g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)696g870kcal64.8g19.5g55.7g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 214g46kcal0.7g3.4g0g0.2g
Oliiviöljy 214g1895kcal0g0g214.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g26875kcal2284.2g45.8g1953.8g0.4g
Valittu annoskoko7552g13437kcal1142.1g22.9g976.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna3776g6719kcal571.1g11.5g488.5g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800