Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)1602g5608kcal200.3g1148.8g24g48.1g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g1495g4187kcal224.3g0g358.9g0g
Kananmuna kuoreton 1068g1524kcal133.5g3.2g109.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2136g1175kcal66.2g136.7g42.7g0g
Basilika, tuore160g64kcal5g8g1.3g6.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1068g214kcal6.4g40.6g3.2g15g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g25603kcal1273.8g2682.8g1080g144.2g
Valittu annoskoko7552g12802kcal636.9g1341.4g540g72.1g
Annoskoko puolitettuna3776g6401kcal318.5g670.7g270g36.1g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265