Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 800g101kcal9g7.8g1.6g8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2000g406kcal12g76g6g28g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1120g2128kcal280g0g112g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1600g1120kcal192g56g16g0g
Oliiviöljy 432g3820kcal0g0g432g0g
Sitruunamehu, laimentamaton240g50kcal0.7g3.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g18021kcal1219.8g338.4g1317.6g88.8g
Valittu annoskoko7552g9011kcal609.9g169.2g658.8g44.4g
Annoskoko puolitettuna3776g4505kcal305g84.6g329.4g22.2g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769