Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g160g88kcal9.6g4.8g3.2g160g
Kuivahiiva, annos 11g80g288kcal36g32g4.8g0g
Soijajauhot, Soyolk720g2880kcal280.8g115.2g144g86.4g
Vehnälese 640g1460kcal85.2g98.6g28.8g240g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl672g6048kcal0g0g672g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 480g3237kcal129g33.1g278.4g59g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g28002kcal1081.2g567.4g2262.4g1090.8g
Valittu annoskoko7552g14001kcal540.6g283.7g1131.2g545.4g
Annoskoko puolitettuna3776g7000kcal270.3g141.9g565.6g272.7g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362