Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee6414g12507kcal1199.3g0g865.8g0g
Rypsiöljy 481g4254kcal0g0g481g0g
Tilli, tuore 641g192kcal23.7g5.8g5.1g13.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g33959kcal2448.6g21.8g2704g27g
Valittu annoskoko7552g16980kcal1224.3g10.9g1352g13.5g
Annoskoko puolitettuna3776g8490kcal612.2g5.5g676g6.8g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603