JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g4800g1440kcal48g288g9.6g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g1920g1728kcal96g288g19.2g7.7g
Valkosipuli 304g329kcal24g49.6g1.8g6.4g
Basilika, tuore 80g22kcal2.5g0.8g0.6g1.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g80g105kcal2.4g16.8g4.8g11.2g
Timjami 80g226kcal7.3g21.6g5.9g29.6g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 80g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g9348kcal363.8g1725.4g84.8g120.8g
Valittu annoskoko7552g4674kcal181.9g862.7g42.4g60.4g
Annoskoko puolitettuna3776g2337kcal91g431.4g21.2g30.2g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382