Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1093g281kcal9.8g50.3g4.4g21.9g
Paprika keltainen 1093g329kcal10.3g55.7g2.2g21.9g
Sipuli (käsittelemätön)2989g810kcal38.9g143.5g6g50.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2057g411kcal12.3g72g6.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g241g2169kcal0g0g241g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g8181kcal149.6g667.6g521.8g206.2g
Valittu annoskoko7552g4090kcal74.8g333.8g260.9g103.1g
Annoskoko puolitettuna3776g2045kcal37.4g166.9g130.5g51.6g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174