Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g2000g2200kcal460g0g36g0g
Valkopippuri, annos 1g12g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g44g123kcal8.8g2.2g8.8g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g2000g600kcal20g120g4g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g1800g594kcal50.4g97.2g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g900g144kcal18g12.6g1.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima300g1170kcal87g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15112g11462kcal1288.4g464g484.8g0.8g
Valittu annoskoko7556g5731kcal644.2g232g242.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna3778g2866kcal322.1g116g121.2g0.2g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953