Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 428g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Poronliha, paistettu 129g257kcal31.9g0g14.4g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g143g57kcal1.4g11.6g0.4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g8g10kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g678kcal67.6g29.4g31.2g2.6g
Valittu annoskoko756g339kcal33.8g14.7g15.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna378g170kcal16.9g7.4g7.8g0.7g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305