Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g200g220kcal46g0g3.6g0g
Valkopippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g4.4g12kcal0.9g0.2g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g200g60kcal2g12g0.4g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g180g59kcal5g9.7g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g90g14kcal1.8g1.3g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima30g117kcal8.7g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1147kcal128.8g46.4g48.6g0g
Valittu annoskoko756g573kcal64.4g23.2g24.3g0g
Annoskoko puolitettuna378g287kcal32.2g11.6g12.2g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953