Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 489g372kcal9.2g75.8g1g4.9g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)175g70kcal7.2g9.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustekurkku70g12kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Ruohosipuli, tuore8.7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.4g0.9kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g925kcal34.2g178.2g4.2g12.8g
Valittu annoskoko756g463kcal17.1g89.1g2.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna378g231kcal8.6g44.6g1.1g3.2g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234