Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 176g133kcal3.3g27.1g0.4g1.8g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper106g169kcal11.6g13.7g7.4g0g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Punajuuri 106g41kcal1.1g7.3g0.2g2.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 88g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g176g366kcal5.3g10.9g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1532kcal46.6g138.2g83.6g17g
Valittu annoskoko756g766kcal23.3g69.1g41.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna378g383kcal11.7g34.6g20.9g4.3g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492