Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus70g245kcal9.8g0.4g22.4g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g70g89kcal8.4g2.8g4.9g0.7g
Flora kevyt ruoka 7%35g30kcal0.4g1.6g2.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g70g84kcal2.4g2.5g7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu140g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g280g1036kcal12.6g86.8g70g10.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%56g157kcal16.2g1.4g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g3657kcal132.8g195.2g257.8g22.2g
Valittu annoskoko756g1829kcal66.4g97.6g128.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna378g914kcal33.2g48.8g64.5g5.6g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224