Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 364g1250kcal37.1g255g4.4g12.7g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 56g398kcal0.4g0.2g44.8g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa28g84kcal6.4g0g6.4g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g224g112kcal6.7g9g5.6g0g
Ruohosipuli, tuore11g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g3900kcal117.8g536g135.2g25.6g
Valittu annoskoko756g1950kcal58.9g268g67.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna378g975kcal29.5g134g33.8g6.4g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238