Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g164g237kcal36.1g0g9.9g0g
Rypsiöljy rainbow3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Parsakaali brokkoli 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Hillosipuli, Rainbow18g6.1kcal0.2g1.2g0g0g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%33g26kcal1.1g2g1.6g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g44g70kcal3.5g2.2g5.3g0.7g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g6.6g24kcal0.9g4.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g945kcal93.6g39g43.6g11.6g
Valittu annoskoko756g473kcal46.8g19.5g21.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna378g236kcal23.4g9.8g10.9g2.9g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493