Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 47g172kcal4.9g35.2g0.5g2.5g
Kananmuna kuoreton 104g148kcal12.9g0.3g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha376g625kcal71.5g0g37.6g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g151g411kcal30.1g1.5g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2759kcal241.4g82.2g161g7.8g
Valittu annoskoko756g1379kcal120.7g41.1g80.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna378g690kcal60.4g20.6g40.3g2g
Arvot/100g100g182kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233