Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g106g351kcal11.7g69.1g2.1g6.4g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g150g126kcal1.6g27.4g0.6g2.7g
Omena, keskikokoinen 200g250g85kcal0.5g17.7g0.7g4.5g
Marja keskiarvo 250g120kcal1.8g18g1.2g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1513g1363kcal31.2g264.4g9.2g44.6g
Valittu annoskoko756g682kcal15.6g132.2g4.6g22.3g
Annoskoko puolitettuna378g341kcal7.8g66.1g2.3g11.2g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483