Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)375g120kcal12.4g16.9g0g0g
Sokeri 113g457kcal0g112.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen50g360kcal0g0g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g753kcal22.4g153.6g2.6g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1514g3379kcal69.6g565.8g85.2g15.4g
Valittu annoskoko757g1689kcal34.8g282.9g42.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna379g845kcal17.4g141.5g21.3g3.9g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172