Makaronia tonnikalalla

Keitetään makaroni
Paistetaan tonnikala sekä herneet.

Sekoitetaan loppuvaiheessa.

Lisätään ketsuppia tarpeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Xjaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herneitä (Euroshopper), annos 100g600g420kcal27g78g0g0g
Tonnikala auringonkukkaöljyssä (Nixe), annos 185g4440g14696kcal2091.2g0g697.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1320g1275kcal39.7g258.6g4.2g13.1g
Felix,tomaattiketchup1200g600kcal18g120g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g33982kcal4351.8g913.2g1414.6g26.2g
Valittu annoskoko7560g16991kcal2175.9g456.6g707.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna3780g8496kcal1088g228.3g353.7g6.6g
Arvot/100g100g225kcal28.8g6g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155928