NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe2520g8568kcal146.2g1814.4g68g158.8g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)3600g6480kcal396g198g468g0g
Rypsiöljy Eldorado120g994kcal0g0g110.4g0g
Margariini 60%, kultarypsi 120g638kcal0.2g0.3g72g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1200g396kcal39.6g58.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g34152kcal1164g4143g1436.8g317.6g
Valittu annoskoko7560g17076kcal582g2071.5g718.4g158.8g
Annoskoko puolitettuna3780g8538kcal291g1035.8g359.2g79.4g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651