Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 121g1074kcal0g0g121.4g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g360g97kcal4.7g17.3g0.4g6.1g
Valkosipuli 63g68kcal5g10.3g0.4g1.3g
Pirkka luomu tomaattimurska4497g1349kcal63g292.3g22.5g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g810g1781kcal186.2g8.1g113.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 900g2045kcal125.9g15.3g161.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Spagetti 630g2061kcal64.2g418.1g6.9g21.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g17025kcal899g1528.6g853.6g57.4g
Valittu annoskoko7560g8513kcal449.5g764.3g426.8g28.7g
Annoskoko puolitettuna3780g4256kcal224.8g382.2g213.4g14.4g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304