Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g1800g3924kcal176.4g723.6g32.4g151.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1440g2390kcal273.6g0g144g0g
Salsa medium (Rainbow)1200g300kcal13.2g51.6g2.4g18g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g240g336kcal7.2g9.6g28.8g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman1440g2880kcal316.8g14.4g158.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g20278kcal1595g1712.6g740.2g380.2g
Valittu annoskoko7560g10139kcal797.5g856.3g370.1g190.1g
Annoskoko puolitettuna3780g5069kcal398.8g428.2g185.1g95.1g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225