Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2998g839kcal18g178.4g6g74.9g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vesi2998g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)600g330kcal113.9g24g24g3.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 600g1793kcal107.9g7.2g149.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g6455kcal499.2g457.2g391.4g167.4g
Valittu annoskoko7560g3228kcal249.6g228.6g195.7g83.7g
Annoskoko puolitettuna3780g1614kcal124.8g114.3g97.9g41.9g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536