Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1320g4321kcal134.5g876.5g14.5g44.2g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g1440g1512kcal273.6g7.2g43.2g0g
Oliiviöljy 96g849kcal0g0g96g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g84g87kcal6.6g13.7g0.5g1.7g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1500g1200kcal22.5g100.5g75g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 720g904kcal79.2g1.9g64.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2400g720kcal110.4g45.6g7.2g38.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g19186kcal1253.6g2090.8g602.6g168.6g
Valittu annoskoko7560g9593kcal626.8g1045.4g301.3g84.3g
Annoskoko puolitettuna3780g4797kcal313.4g522.7g150.7g42.2g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180