Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1800g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g2400g960kcal36g108g48g60g
Sipuli 960g290kcal12g46.1g1.9g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g11119kcal1028.2g398.2g594.2g177.8g
Valittu annoskoko7560g5559kcal514.1g199.1g297.1g88.9g
Annoskoko puolitettuna3780g2780kcal257.1g99.6g148.6g44.5g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262