Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1400g2380kcal280g0g140g0g
Keräkaali, 100g5250g1260kcal63g178.5g10.5g110.2g
Fondue, puolet paketista 220 g175g385kcal35g17.5g29.7g0g
Sipuli 385g117kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g350g1134kcal48.3g210.4g10.9g36.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g10551kcal862.2g849.8g383.8g306.2g
Valittu annoskoko7560g5276kcal431.1g424.9g191.9g153.1g
Annoskoko puolitettuna3780g2638kcal215.6g212.5g96g76.6g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116