Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 3600g5109kcal631.4g0g287.6g0g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Porkkana 900g294kcal5.6g50g1.8g22.9g
Voi 135g979kcal1.6g0.5g109.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1125g479kcal4.3g46.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g14209kcal1309.2g279.6g802g76.4g
Valittu annoskoko7560g7104kcal654.6g139.8g401g38.2g
Annoskoko puolitettuna3780g3552kcal327.3g69.9g200.5g19.1g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282