Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4283g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 471g154kcal2.9g26.2g0.9g12g
Poronliha, paistettu 1285g2570kcal318.7g0.1g144.4g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1428g571kcal14.3g115.6g4.3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g80g96kcal2g4.8g7.2g1.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g6782kcal675.8g293.4g313.6g26.4g
Valittu annoskoko7560g3391kcal337.9g146.7g156.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna3780g1695kcal169g73.4g78.4g6.6g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305