Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka1800g6840kcal414g0g540g0g
Cashewpähkinä 720g4134kcal144g135.4g333.7g25.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1800g1335kcal13.5g279g7.2g19.8g
Fariinisokeri360g1462kcal0g359.6g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos360g2592kcal1.8g1.8g288g0g
Päärynä kuorittu 1800g780kcal5.6g144g1.8g70.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka720g72kcal7.9g5.8g1.4g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g34430kcal1173.6g1851.2g2344.2g244.8g
Valittu annoskoko7560g17215kcal586.8g925.6g1172.1g122.4g
Annoskoko puolitettuna3780g8608kcal293.4g462.8g586.1g61.2g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597