Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g63g85kcal6.9g8.1g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 313g198kcal9.4g15g11g0g
Kananmuna 50g(kpl)94g118kcal10.3g0.3g8.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima25g98kcal7.3g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g1288kcal75.6g109g59.4g5.2g
Valittu annoskoko758g644kcal37.8g54.5g29.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna379g322kcal18.9g27.3g14.9g1.3g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915