Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 24g7.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 156g119kcal2.9g24.2g0.3g1.6g
Seiti pakaste 90g70kcal15.8g0g0.6g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g8.4g11kcal0.4g1.8g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 390g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g40g16kcal0.4g2.5g0.1g1.1g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g46g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g534kcal42.4g63.6g9.2g6.6g
Valittu annoskoko757g267kcal21.2g31.8g4.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna379g134kcal10.6g15.9g2.3g1.7g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442