Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä22g5.9kcal0.4g0.9g0g0.5g
Munakoiso, tuore66g12kcal0.3g2g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 153g117kcal2.9g23.8g0.3g1.5g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Nakki, Popsi viitonen131g310kcal14.5g3.9g26.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 15g12kcal0.7g2g0g0.2g
Vesi329g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g936kcal38.2g69.6g53.6g9.4g
Valittu annoskoko758g468kcal19.1g34.8g26.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna379g234kcal9.6g17.4g13.4g2.4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344