Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kidneypapu, suolaliemessä50g55kcal3.9g9g0.3g4g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g80g77kcal6.4g11.2g0.6g6.4g
Paistijauheliha nauta 5%200g258kcal41.6g0g10g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g148g52kcal1.5g10.1g0.7g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g28g21kcal1.3g3.6g0.1g0g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1516g1224kcal113.8g82.4g46.6g33.6g
Valittu annoskoko758g612kcal56.9g41.2g23.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna379g306kcal28.5g20.6g11.7g8.4g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886