Naudanlihaherkkusienipata

Keitä 400-600 grammaa rasvatonta naudanlihaa kuutioina (keittoliha tai palapaisti tms.) pari tuntia.

Paista tilkassa oliiviöljyä kuutioitu keitetty naudanliha, yksi iso pilkottu sipuli ja parisataa grammaa pilkottuja herkkusieniä.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Lisää joukkoon iso ruokalusikallinen tomaattipyrettä, 100 grammaa tomaattimurskaa, teelusikallinen sinappia sekä pilkottu valkosipulinkynsi.

Kaada joukkoon 4 dl lihalientä tai vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää vielä puoli desilitraa punaviiniä.

Anna hautua kymmenen minuuttia.

Tarjoile lisäksi riisiä.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini25g18kcal0.1g0g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.6g7.3kcal0.2g0.5g0.5g0g
Sinappi (Pirkka 480g)2g4.6kcal0.1g0.5g0.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g50g18kcal0.5g3.3g0.3g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk13g4.9kcal0.2g1g0g0.6g
Herkkusieni, tuore Pirkka120g30kcal3g3.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )5g45kcal0g0g5g0g
Naudan rasvaton keittoliha300g300kcal57g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1516g877kcal123.4g22g12.6g2.6g
Valittu annoskoko758g439kcal61.7g11g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna379g219kcal30.9g5.5g3.2g0.7g
Arvot/100g100g58kcal8.1g1.5g0.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32231