Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali350g74kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)25g20kcal0.2g1.1g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Ohrasuurimo 21g69kcal1.8g13.4g0.4g1.6g
Bataatti, kuorittu 88g71kcal1.4g14.7g0g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1517g1202kcal68.8g102g54.8g23g
Valittu annoskoko759g601kcal34.4g51g27.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna379g301kcal17.2g25.5g13.7g5.8g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704