Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3200g4565kcal400g9.6g328g0g
Soijakastike 64g39kcal3.3g6.1g0.1g0g
Herkkusieni 1280g204kcal26.9g3.8g4.2g19.2g
Voi 960g6964kcal11.4g3.8g780.5g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot960g2784kcal134.4g9.6g249.6g0g
Ruohosipuli 160g36kcal2.2g2.7g1g3.8g
Oliiviöljy 960g8490kcal0g0g960g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g46161kcal1156.4g71.2g4646.8g46g
Valittu annoskoko7584g23081kcal578.2g35.6g2323.4g23g
Annoskoko puolitettuna3792g11540kcal289.1g17.8g1161.7g11.5g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207