Poro-kasviskeitto

2 porkkanaa paloina
1 kukkakaali
3 valkosipulin kynttä
lihaliemikuutio, puolikas
100g kylmäsavuporoa silputtuna
100g 9% sulatejuustoa (esim.

Olympia tai Arlan Eva kylmäsavuporo-kevätsipulisulatejuus
toa)
baslikaa, pippuria

Paloittele kasvikset kattilaan ja kaada vettä päälle niin, että ne peittyvät.

Lisää liemikuutio, valkosipulit murskattuna ja basilikaa (tuoretta n. 10 lehteä hienonnettuna, kuivattua vajaa teelusikallinen).

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Soseuta kasvikset sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi.

Lisää joukkoon sulatejuusto ja savuporo.

Anna juuston sulaa keittoon.

Lisää tarvittaessa hieman vettä.

Keitosta saa juhlavaa tarjottavaa, kun lisää 1 dl kuohukermaa ennen tarjoilua.

Maku maukas ja valkosipulinen!
Ohje alunperin Painonvartijoista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Oml

Oml sanoi...

1/4 annos n. 115 kcal.

lauantai 01.10.2011 klo 16:11

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4800g1155kcal86.9g105.6g14.4g110.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Lihaliemikuutio Maggi48g134kcal4.3g3.4g11g0g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 800g1019kcal172.5g0g36g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia800g1200kcal136g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g7807kcal827g373g272.2g276.8g
Valittu annoskoko7584g3904kcal413.5g186.5g136.1g138.4g
Annoskoko puolitettuna3792g1952kcal206.8g93.3g68.1g69.2g
Arvot/100g100g52kcal5.5g2.5g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252454