ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g7210g14781kcal1297.8g0g1081.5g0g
Fariinisokeri214g867kcal0g213.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g160g513kcal1.6g125g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g32322kcal2598.8g676.8g2163g0g
Valittu annoskoko7584g16161kcal1299.4g338.4g1081.5g0g
Annoskoko puolitettuna3792g8081kcal649.7g169.2g540.8g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307