Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2574g4118kcal489g0g231.6g0g
Punajuuri 1716g659kcal17.2g118.4g3.4g42.9g
Kaali, valkokaali686g145kcal8.2g23.3g1.4g14.4g
Pavut,ruskeat suolaliemess583g583kcal41.4g87.5g7g126g
Peruna, keskikokoinen 60g1030g618kcal15.4g133.8g1g9.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g223g63kcal1.3g13.3g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g52g463kcal0g0g51.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g429g87kcal2.6g16.3g1.3g6g
Chili paprika punainen17g6.9kcal0.3g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g13633kcal1158g814.6g596.2g417.8g
Valittu annoskoko7584g6816kcal579g407.3g298.1g208.9g
Annoskoko puolitettuna3792g3408kcal289.5g203.7g149.1g104.5g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259