Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola350g560kcal28g14g45.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima700g2730kcal203g0g210g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Oliiviöljy 98g867kcal0g0g98g0g
Paprika punainen 2380g697kcal22.4g107.1g9.5g45.2g
Jauheliha, sika-nauta 2800g6200kcal490g0g476g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g840g1344kcal67.2g33.6g109.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15176g25022kcal1632.2g349.8g1898g104.6g
Valittu annoskoko7588g12511kcal816.1g174.9g949g52.3g
Annoskoko puolitettuna3794g6256kcal408.1g87.5g474.5g26.2g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535