Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper1317g4558kcal158.1g947.1g15.8g0g
Suola, annos 3g140g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 336g2974kcal0g0g336.3g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g3503g4519kcal525.5g0g315.3g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka2102g1450kcal84.1g231.2g16.8g65.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 189g1673kcal0g0g189.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15176g30348kcal1535.4g2356.6g1746.8g130.4g
Valittu annoskoko7588g15174kcal767.7g1178.3g873.4g65.2g
Annoskoko puolitettuna3794g7587kcal383.9g589.2g436.7g32.6g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021