Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio200g560kcal5g7g56g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 190g565kcal2.9g12.1g57g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 80g16kcal0.6g2.4g0.1g1.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30g9kcal0.6g1.3g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Hunaja 13g43kcal0.1g10.5g0g0g
Sinappi (teollinen)10g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Anjovis-filee, 1 kpl60g126kcal5.7g8.4g7.8g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1518g2789kcal34.4g104.2g244g13g
Valittu annoskoko759g1394kcal17.2g52.1g122g6.5g
Annoskoko puolitettuna380g697kcal8.6g26.1g61g3.3g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171